Головні події 16 травня

Суд про знесення намету: міськрада оприлюднила позовну заяву. На думку позивача, намет “Все для перемоги” несе загрози для національної безпеки та громадського порядку.

З 1 травня зміниться ціна на газ – скільки будуть платити харків’яни. Нові розцінки залежать від облгазу / міськгазу, до якого приєднаний споживач.

У Харкові 24-річну дівчину згвалтували в ліфті. Зловмисника затримали, він знаходиться Харківському слідчому ізоляторі.

Активісти: пам’ятник Жукову має бути демонтований в рамках декомунізації. Активісти наклеїли на пам’ятник Жукову плакат із написом “Має бути демонтований в рамках декомунізації”.

У вихідні в Харкові зміниться схема руху транспорту. У зв’язку з проведенням у місті спортивно-масового заходу “Велодень-2019” за зміненим маршрутом підуть 23 автобуса, а також деякі тролейбуси та трамваї.

Грановський висміяв чорний піар проти нього. Вандали заклеїли сіті-лайти в центрі міста плакатами проти Олександра Грановського.

На Рогані п’яний висмикнув чеку з гранати і погрожував підірвати автобус (фото, відео). Між зловмисником та його співмешканкою в автобусі виник конфлікт, чоловік витягнув з кишені куртки ручну гранату Ф-1, висмикнув чеку та погрожував підірвати себе та жінку.