У Харкові 24-річну дівчину згвалтували в ліфті

Фото: nur.kz

4 травня до Новобаварського відділу поліції Харкова звернулася 24 річна дівчина із заявою про зґвалтування. Вона розповіла, що невідомий чоловік зайшов разом з нею в ліфт будинку, де вдарив і вчинив сексуальне насильство. ,

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціі області.

Як розповів начальник Новобаварського відділу поліції Юрій Юрченко, за підозрою в скоєнні цього злочину оперативники затримали раніше неодноразово судимого 46-річного чоловіка. Зараз затриманий знаходиться в Харківському слідчому ізоляторі.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (легкі тілесні ушкодження) та ч. 2 ст. 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 25 січня близько 17:25 до Немишлянського відділу поліції надійшла інформація про те, що в одній з аптек району невідомий зґвалтував та пограбував дівчину-провізора.

Коли поліцейські переглянули записи відеокамер, встановлені в аптеці, дільничний інспектор впізнав у ґвалтівнику 45-річного мешканця району, раніше вже судимого за скоєння пограбування. Через дві години після злочину підозрюваного затримали неподалік від його помешкання.