У Харкові азартний гравець застрелив дружину та доньку (фото)

Фото: Національна поліція

Харківські поліцейські вчора, 25 квітня, затримали у Слобідському районі міста 53-річного мешканця Харкова, підозрюваного в тому, що він застрелив своїх дружину та доньку. Жінці було 46 років, дівчині – 28.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Інформація про подвійне вбивство надійшла до поліції 24 квітня.

«За місцем мешкання 53-річний чоловік застрелив з гладкоствольної рушниці свою дружину та поранив 28-річну доньку, яка від отриманих поранень померла у лікарні. Після скоєного злочину зловмисник втік у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили Харків Times у Харківській обласній прокуратурі, слідчі з’ясували, що підозрюваний «зловживав азартними іграми», через що між ним та дружиною «постійно виникали сварки» й підозрюваний «вчинював домашнє насильство» над жінкою, вимагаючи в неї гроші. Чоловіка вже притягали до відповідальності за це.

У той роковий день він повернувся додому після чергового програшу великої суми та «знову почав ображати жінку та нецензурно лаятись».

«Проте на цей раз сварка закінчилась трагічно. Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час з кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та вбив і її», – повідомили у прокуратурі.

За повідомленням поліції, підозрюваному вдалося близько доби переховуватись на горищі одного з гуртожитків у Слобідському районі Харкова, аж поки вчора його не затримали.

Наразі вирішується питання щодо обрання для підозрюваного запобжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці лютого в Харкові сталося страшне вбивство – з тих, які, здавалося б, бувають тільки у кримінальних трилерах. Чоловік вбив свою колишню дружину, розчленував тіло, а рештки заховав у різних місцях та намагався спалити тулуб.