У харківському метро з’явився фан-поїзд з символікою «Металіста»

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Перший фан-поїзд курсуватиме найдовшою лінією метро — Холодногірсько-Заводською. Але незабаром аналогічні потяги з’являться й на двох інших.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту міськради.

Перший фан-поїзд в кольорах «Металіста», що символізує відродження футбольного клубу, відправився на лінію з електродепо Харківського метрополітену «Московське». Слідом за ним такі ж електропоїзди з’являться і на двох інших лініях — Олексіївській і Салтівській.

На даний момент «Металіст» переміг у всіх чотирьох іграх Першої ліги національного чемпіонату в новому сезоні, напередодні здобув перемогу у стартовому матчі Кубка України і б’є рекорди з відвідуваності домашніх матчів вболівальниками.

У неділю, 22 серпня, на зустрічі з «Оболонню» на стадіоні «Металіст» знову очікується рекордна кількість фанатів.

Початок матчу о 18:45.

Як повідомляв Харків Times, 29 травня, перед матчем харківської футбольної команди «Метал» із криворізьким «Кривбасом» на поле вийшли секретар Харківської міської ради Ігор Терехов і президент групи DCH Олександр Ярославський, які оголосили про відродження легендарної харківської команди «Металіст». Команда відіграла під старою назвою свій останній матч, що завершився переконливою перемогою з рахунком 3:0.

Харківська обласна рада передала стадіон «Металіст» у власність територіальної громади Харкова. Рішення про це було прийнято 10 червня на V сесії Харківської облради VIII скликання.

16 червня Українська асоціація футболу затвердила перейменування футбольного клубу «Метал» в «Металіст».

Харківський футбольний клуб «Металіст» підтвердив відповідність усім критеріям і отримав атестат на участь в чемпіонаті Першої ліги.