Лікарі розповіли про стан чоловіка, якого поранив патрульний

Стан здоров’я пасажира автомобіля Subaru Forester, пораненого патрульним вночі 13 лютого в поле біля села Хролі Харківського району, поліпшується.

Про це Харків Times розповіли в прес-службі міськради з посиланням на главвчрача 25-ої лікарні міста Харкова.

У стані отримав два вогнепальних поранення медики є позитивна динаміка, воно змінюється від важкого до середньої тяжкості.

Нагадаємо, вночі 13 лютого патрульний застосував вогнепальну зброю під час переслідування автомобіля Subaru Forester, в результаті чого був поранений пасажир. Потерпілий отримав два вогнепальних поранення. Водій обстріляного автомобіля самостійно доставив потерпілого в 25-ту лікарню Харкова, де пораненого терміново прооперували.

Як повідомляв Харків Times вночі 13 лютого в харківську лікарню № 25 доставили людину з вогнепальними пораненнями. Постраждалого прооперували, медики його стан оцінюють як важкий. За інформацією з соцмереж, чоловіка підстрелили співробітники патрульної поліції в полі біля села Хролі Харківського району. Інспектори намагалися зупинити п’яного водія. Але водій не виконав їх вимогу і порушував правила руху, створюючи аварійні ситуації.

Співробітника поліції, який влаштував стрілянину по авто затримали. Слідчі ГБР в місті Полтаві відкрили кримінальне провадження за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч. 2 ст. 365 КК України).

Пасажир, який перебував на задньому сидінні, отримав два проникаючі поранення в спину та поперек з розривом правої легені.

У Патрульній поліції Харківської області прокоментували випадок із застосуванням патрульним вогнепальної зброї.

Водій обстріляного вночі поліцейськими автомобіля стверджує, що він був тверезий і не наїжджав на поліцейських.

Патрульного, який стріляв у Subaru Forester і поранив пасажира, заарештували.