У вагоні харківського метро машиніст побив пасажира (відео)

Фото: стоп-кадр видео

У метро Харкова машиніст побив пасажира, який зайшов у вагон з відкритою пляшкою пива. Поліція проводить перевірку за фактом конфлікту.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Про побиття пасажира поліцейські дізналися з Інтернету, під час моніторингу мережі 16 жовтня. Сьогодні в соцмережах стали публікувати відео, на якому знято, як у вагоні метро чоловік у форменому одязі машиніста електропоїзда б’є пасажира. Потерпілий намагається чинити опір, але перевага явно на боці машиніста. Що стало причиною конфлікту, не відомо.

Побиття тривало приблизно півхвилини і закінчилося після того, як потерпілий впав, послизнувшись на розлитій по підлозі вагона рідини. Швидше за все, це було розплескане з пляшки пиво.

Жоден з пасажирів, що знаходилися в цей час в вагоні, не спробував зупинити конфлікт. Але багато хто знімав те, що відбувається, на свої телефони.

Поліцейські встановили, що бійка сталася під час зупинки на станції метро “Проспект Гагаріна”. Із заявами до поліції з приводу конфлікту ніхто не звертався. Після інциденту чоловік пішов з місця події.

Інформація про подію зареєстровано в Єдиному обліку відділу поліції в метрополітені.

Як повідомляв Харків Times, на станції метро «Центральний ринок» пасажир впав на рейки.