Як працюватимуть вузи, школи та садки Харківської області після зимових канікул

Фото: pravda.com.ua

Після закінчення зимових канікул в школах Харківської області навчання продовжиться дистанційно, дошкільні заклади працюватимуть у звичайному режимі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

З 25 грудня по 10 січня заклади загальної середньої освіти Харкова і області будуть знаходитися на зимових канікулах. Після закінчення зимових канікул відповідно до постанови КМУ про посилення протиепідемічних заходів на період з 8 по 24 січня 2021 року школи в районах області продовжать освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання. При цьому 13 спеціальних шкіл обласного підпорядкування будуть працювати в звичайному режимі, оскільки ввести дистанційне навчання в них неможливо в силу особливостей учнів. Санаторні і спеціалізовані школи будуть навчатися дистанційно

Установи дошкільної освіти під час січневого локдауна працюватимуть в звичайному режимі.

Професійно-технічні заклади з 8 по 24 січня також будуть працюватимуть дистанційно.

У переважній більшості закладів вищої та професійної предвисшего освіти з 19 грудня проводиться залікова та екзаменаційна сесії – дистанційно.

З 8 по 24 січня в закладах вищої освіти буде екзаменаційна сесія (дистанційно), або канікули згідно з графіком навчальних планів.

По школах міста Харкова відповідне рішення про організацію подальшого навчання буде ухвалене Харківською міською радою в січні.

Як повідомляв Харків Times, Кабінет Міністрів прийняв рішення про введення посилених карантинних обмежень з 8 по 24 січня 2021 року.

Міністерство освіти і науки пропонує на місцях обирати форму проведення локдауна: дистанційне навчання або канікули. Нормальна робота шкіл з 8 по 24 січня буде під забороною.

Професійно-технічні навчальні заклади в період посилення карантинних заходів з 8 по 24 січня 2021 року працюватимуть дистанційно.