Зеленський приїхав до Харкова

У середу, 2 вересня, Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку в Харківську область.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Офісу президента.

«Глава держави ознайомиться з ходом реконструкції об’єктів інфраструктури, що входять до Національної програми «Велике будівництво»», – йдеться в повідомленні.

Також запланована зустріч глави держави з представниками ділових кіл Харківської області та участь в презентації Стратегії розвитку регіону до 2027 року.

Це перша робоча поїздка президента Зеленського в Харківську область в 2020 році. У минулому році, після обрання на пост глави держави Зеленський здійснив перший візит в липні, потім приїздив у листопаді, щоб представити нового главу області Олексія Кучера.

Як повідомляв ХарківTimes, 17 липня відбувся візит до Харкова президента України Володимира Зеленського , який заявив, що, пролітаючи над Харківською областю, був вражений масштабними наслідками незаконної порубки лісів. Про ситуацію з порубкою президенту доповідав директор ДП «Жовтневий лісгосп» Руслан Чагаровський. За словами лісника, чорні лісоруби знищили в “Жовтневому лісгоспі” вікові дуби і завдали збитків державі в розмірі 80 млн грн.

Під час візиту Президент Зеленський доручив правоохоронцям припинити вирубку лісів в області.

6 листопада, під час візиту до Харківської області Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації.