Затриманий у Харкові можливий спільник “луцького терориста” торгував зброєю – поліція

Затриманий у Харкові можливий спільник “луцького терориста” торгував зброєю і боєприпасами та неодноразово відправляв посилки до Луцьку.

Про це розповів журналістам начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко, повідомив кореспондент Харків Times .

“Він відправляв посилки, він торгував зброєю і боєприпасами, він і в інші міста відправляв, не тільки в Луцьк, ми відслідковуємо це. Ми вчора провели обшуки ще у двох дачних будинках, які в ньому є, в одному з дачних кооперативів у Харкові. На превеликий жаль, ми там нічого не знайшли, але ми цю роботу продовжуємо”, – сказав Сокуренко.

Він також зазначив, що перевіряється коло спілкування підозрюваного, для цього задіяні технічні засоби, вилучені дані з його телефона. “У нас є круг спілкування, є ті громадяни, яким він відправляв ці посилки”, – зазначив начальник облуправління поліції.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 21 липня співробітники СБУ та Нацполіціі затримали кількох спільників “луцького терориста” Максима Кривоша, в тому числі одного – у Харкові.

Поліція розповіла деталі затримання ймовірного спільника “луцького терориста”. Пізніше стало відомо його ім’я.

Співробітники прокуратури Харківської області 22 липня, вручили підозру можливому спільникові “луцького терориста” 43-річному Дмитру Михайленку за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами, або вибуховими речовинами).