Один зі спільників “луцького терориста” затриманий у Харкові (фото, доповнено)

Співробітники СБУ та Нацполіції затримали кількох спільників “луцького терориста” Максима Кривоша, в тому числі одного – у Харкові.

Про це повідомив журналістам міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час брифінгу в Луцьку після звільнення заручників.

“Його спільники затримані. У тому числі – в Харкові один товариш пару годин тому затриманий, з яким він мав ділові контакти. Там вилучили кілька одиниць зброї, патрони, вибухівку і так далі”, – сказав міністр.

Як повідомило Харків Times джерело у правоохоронних органах, затриманому в Харкові ввечері сьогодні, 21 липня, ймовірному спільникові Кривоша 44 роки. За попередніми даними, ця людина отримала від “луцького терориста” посилку зі зброєю та патронами. У нього вилучили, зокрема, два пістолети ТТ, глушник. сім гранат, рушницю та боєприпаси.

Правоохоронці встановлюють причетність затриманого до сьогоднішніх подій у Луцьку.

Характеризуючи Кривоша, міністр внутрішніх справ зазначив, що “це такий кримінальний світ, який довго сидів у в’язниці, який намалював своє поняття про справедливість, своє поняття цінності людського життя”. За словами Авакова, на нього чекає “дуже довгий тюремний термін”.

Читайте також: