Суд заарештував підозрювану у вбивстві дочки на 60 діб

Скриншот: Суспільне

Ленінський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для 38-річної підозрюваної у вбивстві своєї 13-річної дочки у вигляді утримання під вартою на 60 діб.

Про це Харків Times стало відомо з публікації Суспільного.

Як повідомив кореспондент видання із залу суду, підозрювана поводилася неадекватно, перебивала суддю Віктора Вікторова та кричала на нього.

“Ви не мій суддя! Бог мій суддя!” – кричала вона.

Після зробленого жінці зауваження, коли вона не перестала кричати, суддя залишив залу судових засідань.

Призначений підозрюваній державний захисник не прокоментував поведінку своєї підзахисної, але просив запобіжний захід обрати у вигляді домашнього арешту.

Коли, через деякий час, суддя повернувся до залу й спробував відновити слухання, підозрювана продовжувала неадекватно поводитись і кричати. Зокрема, вона заявила, що назване суддею прізвище – не її, та вона не має наміру слухати те, що її не стосується.

Внаслідок цього суддя наказав вивести підозрювану із залу, що й було зроблено.

Суд задовольнив вимогу прокурора та постановив взяти підозрювану під варту на 60 діб.

Як розповіли Харків Times у прес-службі Нацполіціі, у розслідуванні призначено низку експертиз, в тому числі й психіатрична експертиза підозрюваної.

Як повідомляв Харків Times, вранці 30 квітня у Харкові кілька екіпажів патрульної поліції затримали голу жінку з пакетом, у якому, як з’ясувалося пізніше, була відрізана голова 13-річної дівчинки.

Поліція під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури проводить розслідування обставин загибелі 13-річної дівчинки, чию відрізану голову несла в пакеті мати дитини, за п.2 ч.2 ст. 115 КК (умисне вбивство малолітньої дитини).

У соціальних мережах з’явилися шокуючі фотографії відрізаної голови нещасної дівчинки, що незрозумілим чином потрапили до рук користувачів телеграм-каналів.