У Панютиному вимагають знайти нелюдів, що розстріляли двох собак (відео)

Фото: Перший кабельний

Мешканці смт Панютине у Лозівському районі вимагають від поліції знайти тих, хто розстріляв двох собак у ніч з 13 на 14 грудня.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ТРК “Сігма“.

Як повідомляється, собака на прізвисько Білка та її син декілька років жили неподалік від одного з магазинів. Хоча тварини жили на вулиці, вони були були стерилізовані та ручні.

Власник одного з магазинів Віталій, один з тих, хто опікав собак, каже, що кожного ранку вони його зустрічали. Вперше вони не вибігли йому на зустріч 14 грудня.

За підказками людей з навколишніх будинків, що розташовані на вулиці Миру, Віталій пійшов шукати своїх улюбленців. Коли знайшов, жахнувся від побаченого. За його словами, сина Білки розстріляли впритул. На думку чоловіка, тварина пручалася перед вбивством.

“Його мати (Білка) бігла по дорозі. ЇЇ наздогнали. І ось там купа, вона там лежала, вже вбитая”, – розповідає Віталій.

Він не розуміє, за що так жорстоко було вбито собак, які нікому не дошкуляли. Чоловік звернувся до поліції з вимогою знайти нелюдів. Його підтримують мешканці будинків на вулиці Миру, неподалік, від яких сталася ця жахлива подія.

Як повідомляв ХарківTimes, Краснокутський районний суд області засудив 49-річного місцевого мешканця за жорстоке вбивство собаки до року обмеження волі з відстрочкою на один рік.