Затримано розбійника, який побив та пограбував охоронця будівництва на Сумській

Фото: aif.ua

17 грудня поліцейські затримали 21-річного харків’янина, який скоїв розбійний напад на охоронця будівництва на вулиці Сумській.

Про це  Харків Times  повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Як повідомляться, 52-річного охоронця будівництва побили та пограбували 31 жовтня. Нападник забрав майно потерпілого, гроші та будівельний інструмент.

“Потерпілий із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рубленою раною тім’яної ділянки був доставлений до лікарні”, – йдеться в повідомленні.

Затриманий за розбійний напад молодик має непогашену судимість за майнові злочини. Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні нового злочину, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Розслідування нападу на охоронця проводиться за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Як повідомляв ХарківTimes,  поліцейські розкрили крадіжку 500 кілограмів насіння соняшника з однієї з хлібних баз у Барвінківському районі області, яку було скоєно 14 грудня.