Прес-секретар ТЦ “Барабашово” заперечує участь у зіткненнях співробітників АВЕК (відео)

Фото: скриншот видео ХарківTimes

Прес-секретар торгового центру “Барабашово” Сергій Зайцев заперечує участь співробітників Концерну АВЕК в зіткненнях на території ТЦ 7 червня.

Про це він заявив на прес-конференції сьогодні, 10 червня, повідомив кореспондент Харків Times.

“У нас існує домовленість з кількома ветеранськими організаціями щодо підтримки громадського спокою на території торгівельного центру, ці хлопці допомагають робити життя і наших відвідувачів безпечнішим”, – сказав Зайцев.

Відповідаючи на питання кореспондента ХТ про правовий статус цих добровільних помічників адміністрації ТЦ, прес-секретар назвав їхню діяльність “громадським патрулюванням”.

Що стосується заяв поліції про участь у зіткненнях близько 50 осіб з боку концерну АВЕК, Зайцев назвав це твердження “нісенітницею”.

“50 людей, які брали участь у цій сутичці від концерну АВЕК – це відверта нісенітниця. Такого не було й бути не може”, – стверджує прес-секретар.

Як повідомляв Харків Times, увечері 7 червня на території торгового центру “Барабашово” відбулися зіткнення між групами громадян, які, за даними поліції, “з’ясовували суперечку майнового характеру”. Всього в конфлікті, як вважає поліція, брали участь близько 100 осіб. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.