“Нацкорпус” звинувачує нардепа Фельдмана та адміністрацію ТЦ “Барабашово” у наклепі

Харківська організація партії “Національний корпус” заперечує свою причетність до протиправних дій на ринку “Барабашово” увечері 7 червня й звинувачує адміністрацію торгового центру, а також особисто нардепа Олександра Фельдмана у наклепі.

Про це Харків Times стало відомо із заяви “Нацкорпусу”, оприлюдненої у Telegram.

“На вихідних одіозний нардеп Фельдман і компанія поширили у ЗМІ неправдиву інформацію щодо подій на ринку “Барабашово”, звинувативши “Національний Корпус” в спробі захоплення магазину підприємця-АТОвця. Крім того, сьогодні брехлива адміністрація ТЦ “Барабашово” вдалася до прямого наклепу, заявляючи, що начебто “бійці “Національного Корпусу”, окрім арматур, колючих предметів, використовували вогнепальну зброю”, – йдеться у заяві “Нацкорпусу”.

У заяві також зазначено, що людина, яка на відео відкриває вогонь по людях і названа “активістом “Національного Корпусу”, що брав участь у ряді партійних заходів” не є главою полтавського відділення партії Анатолієм Шияном, як це стверджують у прес-службі ТЦ.

“Ми офіційно заявляємо про те, що ні Анатолій Шиян, ні “Національний Корпус” загалом не мають жодного стосунку до протиправних дій 7 червня, які стались біля “Барабашово”, – стверджують автори заяви.

“Нацкорпус” вимагає від адміністрації торгового центру “спростування неправдивої і наклепницької інформації” щодо участі як Шияна, так і “Національного Корпус” “у протиправних діях 7-8 червня на ринку “Барабашово” в Харкові”.

Як повідомляв Харків Times, прес-секретар торгового центру “Барабашово” Сергій Зайцев заперечує участь співробітників Концерну АВЕК в зіткненнях на території ТЦ 7 червня.