У Харкові поліція прикрила бордель, який прикидався масажним салоном (фото, відео)

У Харкові поліцейські припинили діяльність закладу, де під прикриттям масажного салону надавалися інтимні послуги. Організував заклад 40-річний мешканець Дніпра. Окрім Харкова, він володів аналогічними “салонами” у столиці та ще 14 областях країни.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Нацполіція викрила злочинну групу сутенерів та ліквідувала мережу публічних будинків по всій країні.

Організатором виявився 40-річний мешканець Дніпра. До себе в спільники він залучив ще 13 людей. Загалом фігуранти облаштували 28 закладів на території столиці та 15 областей країни.

Цінова політика такого закладу у Харкові варіювала від 650 до 8 800 гривень за сеанс. Клієнт міг розплатитися як готівкою, так і карткою.

Правоохоронці встановили, що у масажному салоні позмінно працювали від 3 до 6 дівчат та адміністратор.

Дівчата-масажистки постійно мінялися, харків’янок у масажний салон не брали, лише мешканок інших міст України. Масажистки та адміністратор, як правило, проживали весь час у салоні. Відлучалися лише за потребою.

Адміністратор чи хтось з масажисток салону знайомив відвідувача з послугами та цінами на них, при цьому уточнював, які саме послуги цікавлять клієнта – еротичні чи класичні. Вартість масажу оцінювалась від 650 до 8 800 гривень за сеанс.

Масажний салон рекламував свої послуги на сторінках соціальних мереж, на сайтах оголошень. Також візитки з рекламою салону наймані промоутери розповсюджували на вулицях міста, підкладали під двірники автомобілів чи у поштові скриньки житлових будинків.

Реклама закладу також приходила користувачам мобільного додатку — чоловікам віком від 18 до 50 років, які мешкають у Харкові.

19 січня слідчі Головного слідчого управління НПУ спільно з поліцейськими управління міграційної поліції, слідчими слідчого управління ГУНП у Харківській області із залученням спецназівців та експерта-криміналіста провели обшук у так званому масажному салоні.

У цей момент у приміщенні перебували адміністратор закладу — 30-річна мешканка Сум та дві «масажистки» 21 та 22 років.

Правоохоронці вилучили мобільні телефони, планшет, сім-карти, чорнові записи, фіскальні чеки, медичні картки, кошти, банківські картки та інші речові докази.

Слідчі дії проводилися у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 КК (сутенерство або залучення особи до заняття проституцією). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Досудове розслідування продовжується.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові шестеро чоловіків опинилися під слідством у справі про сутенерство. Усі підозрювані входять до складу громадської організації “Міжнародний комітет захисту прав людини”.

Поліція Харкова викрила групу сутенерів, яку організувала 46-річна місцева мешканка.