У Харкові затримали групу сутенерів (фото і відео)

Поліція Харкова викрила групу сутенерів, яку організувала 46-річна місцева жителька. До групи також входив чоловік, який виконував ролі водія і охоронця, і дві жінки у віці 27 і 18 років.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За інформацією слідства, організатор займалася рекрутінгом – підшукувала молодих жінок, які за гроші готові були торгувати своїм тілом. Секс-робітницями, як правило, ставали дівчата, які опинилися в неблагополучній фінансової ситуації.

Також харків’янка займалася організацією борделів – орендувала чотири квартири, в яких завербовані жінки надавали сексуальні послуги за гроші.

47-річний співучасник сутенерши забезпечував охорону місць розпусти і при необхідності перевозив дівчат до клієнтів.

27-річна харків’янка приймала телефонні дзвінки від клієнтів, їх запис, контролювала вихід дівчат на роботу і забезпечувала видачу грошей за надані сексуальні послуги.

18-річна мешканка Дергачівського району виконувала функції модератора. Дівчина розміщувала оголошення в Інтернеті, а також профілі дівчат, які надають сексуальні послуги.

У ніч на 30 квітня поліцейські провели дев’ять обшуків за місцями проживання фігурантів, в квартирах-борделях, а також в автомобілі водія-охоронця.

Під час обшуків правоохоронці вилучили медичні засоби, два стартових пістолети з набоями, гроші, комп’ютерну техніку, чорнові записи з механізмами роботи і розподілом грошей, мобільні телефони, sim-карти, секс-іграшки, флеш-носії та інше.

В даний час триває досудове розслідування по ч. 2 ст. 303 КК (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення підозр і обрання запобіжного заходу учасникам угруповання.