Влада Харкова обіцяє побудувати на Салтівці ще одну локацію для ігор та спорту

Фото: city.kharkov.ua

У мікрорайоні по проспекту Тракторобудівників міська влада обіцяє побудувати нову велику локацію для ігор та спорту.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Як повідомив начальник управління екології та благоустрою Олексій Богач, міська програма цього року триватиме, і на внутрішньобудинкових територіях створять ще 40 міні-парків. Один із них – на пр. Тракторобудівників, 103-г.

За його словами, велику територію зонують, щоб створити окремі локації для дітей та батьків, для спортсменів, для власників свійських тварин. Будівництво планується розпочати орієнтовно у квітні-травні наступного року.

“Будуть нові ігрові форми, обладнані майданчики для занять спортом, оновимо майданчик для вигулу собак, на якому можна буде тренувати вихованців”, – зазначив Богач.

Крім того, сьогодні, після спілкування з місцевими жителями, які сперечалися щодо будівництва паркування біля будинку поруч із майбутньою локацією, Харківський міський голова Ігор Терехов доручив упорядкувати територію в районі існуючого біля цього будинку дитячого майданчика, а вже потім обладнати необхідні паркувальні місця.

Як повідомляв Харків Time, на території двору по вул. Академіка Барабашова, 38-а у Харкові облаштували зону відпочинку з лавками, а також встановили дитячі та спортивні майданчики.