Смертельна аварія на Окружній у Харкові: водій фури був п’яний

Згідно з висновками огляду встановлено, що водій вантажівки з причепом MAN керував своєю фурою у стані сп’яніння. Він затриманий у порядку ст. 208 КПК.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Як розповів в.о. начальника слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов, внаслідок ДТП 49-річний водій таксі та двоє його пасажирів — 49-річна жінка та трирічна дівчинка загинули на місці пригоди.

Водії Chevrolet та Suzuki з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні. Також травми зазнав 51-річний пасажир Chevrolet. Йому надали медичну допомогу дома.

41-річний водій вантажівки MAN з напівпричепом також отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Після надання медичної допомоги його було затримано у порядку ст. 208 КПК.

Згідно з висновками огляду встановлено, що водій вантажівки з причепом MAN керував своєю фурою у стані сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 листопада в Харкові на Окружній зіткнулися дві фури та три легковики.

Через кілька годин поліція повідомила про трьох загиблих та п’ятьох постраждалих.

20 рятувальників та п’ять одиниць техніки ліквідували наслідки жахливої ​​ДТП. Встановлено особи загиблих.