Троє загинули та п’ятеро постраждали у жахливій аварії на Окружній у Харкові (фото, відео)

Поліція з’ясовує обставини масштабної ДТП, в якій загинули водій та пасажири таксі та постраждали п’ятеро людей з інших автівок.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За словами в.о. начальника слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергія Болвінова, 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя Окружної дороги та Салтівського шосе зіткнулися легковий автомобіль Chevrolet Nubira та вантажівка MAN із напівпричепом.

Chevrolet їхав з боку Вовчанська до Харкова на зелене світло світлофора. MAN рухався Окружною з боку с. Затишшя у напрямку автодороги «Харків-Липці» на червоне.

Від зіткнення фура перекинулася на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі Renault Logan.

Крім того, напівпричіп сконтактував із автомобілем Suzuki СХ-4, який у цей час також знаходився на зустрічній смузі руху.

Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Їхні особи встановлюються.

Водіїв автомобілів Chevrolet та Suzuki, а також пасажирів одного з легковиків з травмами доставлено до лікарні.

41-річного водія вантажівки MAN затримано у порядку ст. 208 КПК.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Огляд місця події триває. Усі обставини ДТП встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 листопада в Харкові на Окружній зіткнулися дві фури та три легковики. Кілька годин рятувальники виймали з-під завалів автомобілі та людей.