В аварії на Харківській окружній загинула трирічна дівчинка, двоє постраждалих залишаються у лікарні

В аварії на Харківській окружній загинули 49-річний водій таксі та його пасажири: 49-річна жінка й її маленька онука.

Чотирьох постраждалих доправили до лікарні, двоє з них там і залишаються, але загрози життю немає.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

25 листопада о 18:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП, яка сталася у Харкові на перехресті Окружної дороги та Салтівського шосе.

Водій вантажівки MAN, проїхавши на червоне світло, зіткнувся з іншою вантажівкою MAN і перекинувся на автомобіль таксі Renault Logan, де знаходилися троє людей: 49-річний водій, 49-річна пасажирка та її трирічна онука. Усі вони загинули миттєво.

Також від удару отримали пошкодження ще два легковики — Suzuki SX-4 і Chevrolet Nubira. Всі водії та пасажири, включаючи водія вантажівки, яка спровокувала аварію, отримали травми.

На виклик прибули бійці двох пожежно-рятувальних частин на автоцистернах, аварійно-рятувальний автомобіль, автокран аварійно-рятувального загону спеціального призначення та аварійно-рятувальний автомобіль навчальної частини Національного університету цивільного захисту.

За допомогою спецтехніки ДержНС, а також важкої комунальної техніки КП «Харківводоканал» рятувальники підняли фуру з роздавленого легковика, а потім спеціальним інструментом зрізали дах авто та витягли тіла загиблих.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 20 осіб особового складу та 5 одиниць рятувальної техніки ДСНС.

Як уточнили у прес-службі міськради з посиланням на заступника головного лікаря Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрія Соцького, до лікарні було доставлено чотирьох постраждалих у цій аварії. Двоє з забоями отримали допомогу та залишили лікарню для подальшого амбулаторного лікування.

Ще двоє залишаються у лікарні.

У водія фури, який спровокував аварію, рана в області ліктьового суглоба. Він при цьому перебуває під охороною поліції. Ще один чоловік
— у нейрохірургії (в нього відлетів щебінь), його життю нічого не загрожує.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 листопада в Харкові на Окружній зіткнулися дві фури та три легковики.

Через кілька годин поліція повідомила про трьох загиблих та п’ятьох постраждалих.