Наркоту в Харкові розповсюджував ще й марокканець

Фото: suspilne.media

Харківські поліцейські затримали 25-річного громадянина Марокко, підозрюваного у розповсюдженні наркотиків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

«Поліцейські встановили, що 25-річний громадянин Мароко причетний до незаконного обігу наркотичного засобу канабіс. За наявною оперативною інформацією, чоловік також співпрацював з однією із Інтернет-крамниць, яка розповсюджує наркозасоби через закладки», – йдеться у повідомленні.

В затриманого вилучили три пакети з розфасованою «речовиною сіро-зеленого кольору» загальною вагою 100 грамів та мобільний телефон. Підозрюваний повідомив, що придбав речовину через Інтернет.

У поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваного перевіряють на причетність до розповсюдження наркотиків на території Харкова, встановлюють канал отримання зілля та інших учасників злочинної діяльності. Проводиться експертиза «товару», після чого буде прийнято рішення про арешт затриманого.

Як повідомляв Харків Times, 14 березня прикордонники Харківського загону затримали двох громадянок Росії, які неподалік пункту пропуску «Гоптівка» незаконно перейшли до України з РФ. Під час процедури встановлення осіб затриманих харківські прикордонники встановили, що у себе на батьківщині їх підозрюють у злочині, пов’язаному з незаконним обігом наркотиків.