Укрзалізниця подовжила два маршрути з Луганської області до Харківської (розклад)

Фото: www.train-photo.ru

З 30 травня приміські поїзди «Куп’янськ – Сватове» і «Попасна – Сватове» подовжили свої маршрути — до Лисичанська та Куп’янська відповідно.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Донецької залізниці.

Як розповіли залізничники, маршрути вони змінили, ретельно вивчивши попит. Крім того, такий графік руху поїздів полегшить жителям Луганської області подальшу подорож: пересадка в Куп’янську дозволяє дістатися Харкова, Вовчанська, Святогорська та села Тополі.

Отже, з 30 травня 2021 року:

  • приміський поїзд № 6337 «Куп’янськ – Лисичанськ» курсує щодня з зупинками на станціях Куп’янськ, Сватове, Кремінна, Рубіжне, Лисичанськ. На ділянці «Сватове – Лисичанськ» зупинок на зупиночних пунктах не передбачено. Виїзд з Куп’янська — о 17:37, прибуття до Лисичанська — о 21:46.
  • приміський поїзд № 6442 «Попасна – Куп’янськ» курсує щодня з зупинками на всіх зупиночних пунктах. Виїзд з Попасній — о 8:40, прибуття до Куп’янська — о 14:39.

Як повідомляв Харків Times, з 28 січня за маршрутом Харків-Костянтинівка-Харків почав курсувати електропоїзд підвищеної комфортності.

В Україні планують за три роки реалізувати проект швидкісного залізничного сполучення. Зокрема, передбачається запуск швидкісного поїзда «Інтерсіті» з Харкова до Костянтинівки.

З четверга 3 червня потяг-електропоїзд 7087/7088 «Харків-Костянтинівка-Харків» змінить графік руху.