У ДТП під Чугуєвом загинули двоє людей (фото)

Вчора вдень по дорозі з Харкова до Чугуєва загинули водій і пасажирка «Лади». Судячи з усього, легковик занесло на вантажівку, яка проводила дорожні роботи. Родичі кажуть, водій нещодавно переніс інсульт. Поліція встановлює обставини.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Вчора, 15 травня, приблизно о 15:00 на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» в Чугуївському районі сталася аварія, в якій загинули двоє людей.

Попередньо встановлено, що автомобіль ВАЗ-21063 під керуванням 54-річного водія їхав з Харкова в напрямку Чугуєва. Під час руху водій легковика не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажним автомобілем Opel Movano, який повільно рухався в тому ж напрямку попереду нього та проводив дорожні роботи.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій і 48-річна пасажирка ВАЗа померли на місці. За словами родичів загиблого, чоловік раніше переніс інсульт і втрачав свідомість.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Всі обставини ДТП з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, вночі 15 травня на ХТЗ сталася ДТП, в якій постраждала молода пара — 20-річний водій і 16-річна пасажирка.