Житель Балаклії під час вручення повістки в суд розпорошив перцевий балончик

Фото: Podrobnosti.mk.ua

У місті Балаклія відкрито кримінальну справу відносно місцевого жителя, який під час вручення йому повістки до суд чинив опір поліцейським і розпорошив в їхній бік перцевий балончик.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Поліцейські отримали лист Балаклійського районного суду з проханням вручити чоловіку повістку про виклик на засідання з розгляду адміністративної справи. 26 листопада близько 11:00 працівники поліції зустріли цього чоловіка на одній з вулиць міста і зупинили його.

“В ході спілкування та вручення повістки, чоловік вдарив одного з поліцейських в обличчя та у подальшому розпилив газову перцеву суміш у бік поліцейських.”, – розповіли в поліції.

В результаті, правоохоронці отримали хімічні опіки очей. Вони закували правопорушника в кайданки і разом з ним прибули до лікарні.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, поліція проводить розслідування щодо двох чоловіків, які  16 вересня влаштували дебош біля аптеки на проспекті Тракторобудівників, чинили опір поліцейським та завдали тілесних ушкоджень одному з правоохоронців.