У Харкові біля аптеки напали на поліцейських – один з правоохоронців госпіталізований

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові проводиться розслідування щодо двох чоловіків, які влаштували дебош біля аптеки по проспекту Тракторобудівників, чинили опір поліцейським і завдали тілесних ушкоджень одному з правоохоронців.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Встановлено, що 15 вересня о 19:48 наряд групи реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області отримав повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного об’єкту.

“По прибуттю працівники поліції охорони виявили двох молодих людей, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, вели себе неадекватно і чіплялися до перехожих. На вимоги поліцейських припинити протиправні дії громадяни відповіли агресією і почали кидатися в бійку. Поліцейські охорони застосували до правопорушників заходи фізичного впливу. Під час затримання сержант поліції отримав тілесні ушкодження “, – розповіли в Нацполіціі.

Потерпілий поліцейський з травмою голови був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги. Стан здоров’я 25-річного сержанта стабільний.

Затриманих правопорушників доставили до Московського відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Зараз вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Як повідомляв Харків Times, у вестибюлі станції метрополітену «Імені Масельського» увечері 19 серпня поліцейський затримав зловмисника з ножем.