Перша реакція мерії на “розшуки Кернеса”

Фото: Харків Times

Директор Департаменту з питань інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко запропонував поліції зателефонувати до клініки “Шаріте” й переконатися у місцезнаходженні нібито зниклого новообраного мера Харкова Геннадія Кернеса.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Сидоренко на його сторінці у Facebook.

“Напевно у поліції є справи серйозніші. Наприклад, знайти тих, хто відрізав голови в судді Трофимова та його сина. Або розкриття справи журналіста Климентьєва, якій вже 10 років. Але ні. Ми шукаємо людину, чиє місцезнаходження й причини місцезнаходження саме там загальновідомі” , – написав Сидоренко.

Він також підкреслив, що пошуки мера були розпочаті “за наводкою людини одного з кандидатів, який від початку був непрохідний”.

“У рамках цієї справи пропоную допитати Родзинського та, вирвавши в нього нігті, затиснувши яйця у дверному отворі, дізнатися таки телефон “Шаріте”, зателефонувати туди, як “телефонував” він, і переконатися, що ніхто ні від кого не ховається”, – іронічно радить поліції начальник департаменту міськради.

Також Сидоренко “неофіційно й від себе особисто” в емоційній та не цілком цензурній формі поцікавився, чи не з’їхали у поліції з глузду.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські Харкова відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Згодом повідомлення про відкриття цього кримінального провадження зникло з сайту Нацполіціі Харківської області