У Харкові п’яний чоловік пошкодив патрульний Prius і травмував поліцейського

Вночі 27 жовтня в Харкові на вулиці Клочківській один з учасників п’яної компанії влаштував дебош. Правопорушник пошкодив службовий автомобіль Toyota Prius і завдав тілесних ушкоджень патрульному.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

До поліції про інцидент повідомили зі спецлінії “102” о 1:40.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що троє чоловіків з ознаками алкогольного сп’яніння їхали в автомобілі Ford. Екіпаж патрульної поліції звернув увагу на цей автомобіль, оскільки той проїхав на червоний сигнал світлофора.

“Після зупинки автомобіля 57-річний водій вибіг з автівки та повідомив патрульним, що пасажири погрожують йому фізичною розправою. З авто вийшли троє невідомих з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Вони почали ображати працівників поліції нецензурною лайкою. Один з чоловіків став чіплятися за формений одяг поліцейського. Після чого правопорушник вдарив службову автівку та почав тікати. Під час його затримання один з поліцейських отримав тілесне ушкодження. З травмою руки він звернувся до лікарні.”, – розповіли в поліції

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Всі обставини події встановлюються.

За інформацією соцмереж, неадекватний чоловік взяв таксиста в заручники. Нібито пасажир приставив ніж до горла водія Ford і наказав везти без зупинок. Щоб привернути увагу патрульних, таксист почав порушувати правила дорожнього руху. Кілька екіпажів патрульної поліції почали погоню за порушником і біля розважального центру “Місто” заблокували авто.

Як повідомляв Харків Times, на вулиці Дудинської 23 жовтня десь, о 3:20 чоловік напав на патрульного.