У Харкові чоловік вдарив патрульного по обличчю

Жовтневий районний суд міста Харкова відправив на два місяці під варту 37-річного чоловіка, який двічі вдарив патрульного в обличчя.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Напад на поліцейського відбувся на вулиці Дудинській 23 жовтня приблизно о 3:20. Поліцейські, які патрулювали вулицю, побачили чоловіка, який з ліхтариком в руках щось шукав у траві. Під час спілкування співробітники поліції попросили чоловіка представитися і пред’явити документи. Однак той почав агресивно поводитися, погрожував правоохоронцям, намагався втекти і двічі вдарив патрульного в обличчя.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

23 жовтня правопорушника повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

Як повідомляв Харків Times, поліція проводить розслідування щодо двох чоловіків, які вчора, 16 вересня, влаштували дебош біля аптеки на проспекті Тракторобудівників, чинили опір поліцейським та завдали тілесних ушкоджень одному з правоохоронців.

Правоохоронці повідомили двом молодим людям, які 16 вересня напали на співробітників поліції на проспекті Тракторобудівників, про підозру «за фактом умисного нанесення співробітникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням ним своїх посадових обов’язків» (ч. 2 ст. 345 КК).