Під час пожежі на вулиці Маршала Батицького загинув чоловік і постраждала дитина

У Харкові під час пожежі в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Маршала Батицького, 22, загинув 41-річний чоловік і трирічний хлопчик був госпіталізований.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про загорання в житловій багатоповерхівці надійшло на номер служби порятунку «101» 25 серпня в 3:33.

Пожежні, які прибули на місце події, встановили, що в кімнаті квартири на шостому поверсі горять меблі та домашні речі. Площа пожежі становила 10 кв.метрів і супроводжувалася сильним задимленням.

Рятувальникам знадобилося приблизно 45 хвилин, щоб локалізувати пожежу. О 4:35 її остаточно ліквідовано. Під час гасіння пожежі в квартирі було виявлено тіло загиблого чоловіка.

Також рятувальники вивели на свіже повітря десять мешканців з верхніх поверхів. Ще трьох мешканців будинку, в тому числі трирічного хлопчик, було врятовано. Дитину з діагнозом “отруєння чадним газом” було госпіталізовано до дитячої лікарні.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

У ліквідації пожежі брали участь чотири відділення служби порятунку на автоцистернах та одне відділення на автодрабині.

Як повідомляв Харків Times, під час ліквідації пожежі, яка сталася в квартирі на першому поверсі житлового дев’ятиповерхового будинку на вулиці Гвардійців Широнінців, 54 а, рятувальники евакуювали двох дітей і трьох дорослих.