Під час пожежі на Салтівці постраждали двоє дітей

Під час ліквідації пожежі, яка сталася в квартирі на першому поверсі житлового дев’ятиповерхового будинку в Харкові на вулиці Гвардійців Широнінців, 54 а, рятувальники евакуювали двох дітей і трьох дорослих.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про загорання в житловій багатоповерхівці надійшло на номер «101» 22 серпня о 18:05. До Служби порятунку телефонували мешканці сусідніх квартир, які відчули сильний запах диму.

На момент прибуття пожежних на балконі квартири тліли домашні речі. Двері на балкон були відкриті, тому дим майже повністю заповнив трикімнатну квартиру. В цей час в приміщенні знаходилося троє дорослих і двоє дітей: хлопчик 2018 року народження та дівчинка 2019 року народження. Що знаходилися в квартирі дорослі не намагалися загасити тління і провітрити кімнату від диму.

Рятувальники відразу ліквідували загоряння. Дітей медики “швидкої допомоги” госпіталізували в дитячу лікарню №1 з підозрою на отруєння чадним газом. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Пожежу ліквідували два відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та одне на автодрабині.

Як повідомляв Харків Times, під час пожежі в житловому будинку на вулиці Мироносицькій, 89 рятувальники допомогли вибратися з квартири на другому поверсі жінці з двома малолітніми дітьми.