Троє чоловіків підуть під суд за погрози загону прикордонників

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ/Facebook

Сьогодні вночі, прикордонники Харківського загону затримали трьох чоловіків, які незаконно перебували поблизу кордону та погрожували правоохоронцям.

Про це Харків Times  дізнався з повідомлення Східного регіонального Управління ДПСУ у Facebook.

Як повідомляється, прикордонний наряд під час патрулювання помітив автомобіль марки «Фольксваген», який рухався зі сторони кордону вглиб території України. Правоохоронці одразу розпочали переслідування транспортного засобу, до якого, доречи, було задіяно ще декілька прикордонних нарядів.

“На околиці населеного пункту Липці автомобіль було зупинено. На законні вимоги прикордонного наряду троє пасажирів відмовилися надати для перевірки документи, які посвідчують особу, та висловлювали погрози в бік прикордонників”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіків та доставили у підрозділ для складання відповідних матеріалів про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачена статтями 202 та 185-10 КУпАП.

Наразі, за порушення правил прикордонного режиму трьох громадян України, мешканців прикордоння, притягнуто до адміністративної відповідальності. За злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України громадянам також загрожує адміністративна відповідальність. В даному випадку їх подальшу долю вирішить суд.

Як повідомляв ХарківTimes, харківські прикордонники затримали контрабандистів, що перевозили одяг та запчастини до РФ.