Харківські прикордонники затримали контрабандистів, що перевозили одяг та запчастини до РФ (фото)

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Харківські прикордонники затримали вісім підозрюваних у контрабанді товарів народного споживання з України в РФ.  Також правоохоронці виявили та затримали три автомобілі високої прохідності – УАЗ, Ford та Toyota- Land Cruiser, на якихі, ймовірно, перевозили контрабанду.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Східного регіонального Управління ДПСУ у Facebook.

Автівки прикордонники виявили за інформацією співробітників СБУ на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Веселе».

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

До місця правоохоронці прибули саме тоді, коли правопорушники намагались незаконно перемістити товари (зокрема, автозапчастини та одяг) з території України до Росії. Під час затримання частина контрабандистів намагалася втекти на автомобілі Toyota. Але втікати їм довелося недовго.  Правоохоронці затримали автівку, її водія – громадянина України, а також п’ятьох пасажирів, що були в ній.

Ще один УАЗ, який, ймовірно, теж використовувався для незаконного переміщення товарів через державний кордон, правоохоронці виявили за два кілометри від українсько-російського рубежу.

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Усього співробітники правоохоронних органів в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону, порушення прикордонного режиму, а також злісну непокору законним вимогам правоохоронців затримали вісім осіб, серед яких були українці та росіяни. Автомобілі та товар передано працівникам фіскальної служби.

Як повідомляв Харків Times , на Харківщині прикордонники затримали росіянина, що йшов до України.