Вночі у порожньому метро поліцейський відкрив стрільбу

Фото: Харківський Метрополітен / Facеbook

У ніч на сьогодні, 12 листопада, 22-річний капрал поліції метрополітену відкрив стрілянину на станції метро “Наукова”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“В результаті події ніхто не постраждав. На момент інциденту станція метро “Наукова” не працювала та була порожньою”, – запевняють правоохоронці.

На місце події виїжджали керівництво обласного главку та відділу поліції у метрополітені, інспекція з особового складу, представники Управління внутрішньої безпеки, слідчо-оперативна група та психологи.

Бійці Спецпідрозділу патрульної поліції ТОР роззброїли стрілка й затримали його.

На даний час правоохоронці “з’ясовують всі обставини інциденту”.

“Призначено службове розслідування для притягнення винних осіб до відповідальності”, – йдеться у повідомленні відділу комунікації.

Про інцидент повідомлено територіальне управління Державного бюро розслідувань (ДБР) у Полтаві.

У прес-службі метрополітену о 05:30 повідомили про закриття станції метро “Наукова” для обслуговування пасажирів “на вимогу поліції”. За відомостями прес-служби, відкрита станція була о 07:05.

Як повідомляв Харків Times, увечері 5 листопада біля спортивного клубу на вул. Валентіновскім, неподалік від станції метро “Студентська” 36-річний громадянин Азербайджану відкрив стрілянину та поранив свого 30-річного співвітчизника.

Вночі 9 листопада 23-річний співробітник відділу поліції у метрополітені із товаришем побив і пограбував перехожого на вул. Академіка Барабашова.

Читайте також: