В поліцейського стрільця з метро знайшли наркотики – Держбюро розслідувань

Скриншот видео

Під час обшуку капрала поліції метрополітену ,який стріляв минулої ночі на станції метро “Наукова”, знайшли психотропні речовини.

Про Харків Times стало відомо з повідомлення прес-секретаря територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) Олександра Білки на його сторінці у Facebook.

За його словами, капрал, який перебував у добовому наряді, близько 02:00, нібито, зауважив на станції сторонніх і повідомив про це до чергової частини Головного управління Нацполіціі області.

Прибулі на місце бійці спецпідрозділу патрульної поліції ТОР виявили, що поліцейський замкнувся в одній з кімнат. Коли ж він вийшов з приміщення, то “зробив декілька пострілів з табельної вогнепальної зброї у бік спецпризначенців”. Бійці роззброїли та затримали його.

“Під час особистого обшуку після затримання у поліцейського вилучено речовину, схожу на психотропний засіб. Сторонніх осіб на станції не виявлено”, – написав Білка.

Слідчі ГБР відкрили кримінальне провадження за ст. 348 КК (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Вирішується питання оголошення про підозру.

“Організовано проведення експертного огляду затриманого для визначення стану його можливого алкогольного чи наркотичного сп’яніння”, – підкреслив прес-секретар ДБР.

Як повідомляв Харків Times, в ніч на сьогодні, 12 листопада, 22-річний капрал поліції метрополітену відкрив стрілянину на станції метро “Наукова”. Він був роззброєний бійцями підрозділу ТОР і стверджував, що не повірив у реальність інших співробітників поліції. Колеги звинувачували його у вживанні наркотиків.

Читайте також: