ДТП з Prius на проспекті Науки: у Нацполіції розповіли подробиці

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини аварії за участю службового автомобіля Toyota Prius на проспекті Науки, з’ясувала, що аварію спровокував водій Opel Astra. Чоловік, що знаходився за кермом цієї автівки, порушив Правила дорожнього руху.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Встановлено, що під час чергування працівник патрульної поліції на службовому автомобілі Toyota Prius з увімкненими звуковими та проблисковими спецсигналами червоного та синього кольору переслідував автомобіль Opel Astra, водій якого порушив правила дорожнього руху і намагався зникнути з місця події”, – йдеться в повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час руху порушник здійснив різке гальмування та маневр вправо, внаслідок чого сталося зіткнення його автомобіля зі службовим авто патрульних та Daewoo Lanos, який рухався попереду нього у попутному напрямку.

Водій автомобіля Opel Astra від проведення судово-медичного обстеження на алкоголь відмовився.

Фото: hk.npu.gov.ua

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції. Триває з’ясування усіх обставин події.

Як повідомляв Харків Times, 11 серпня, приблизно о 22:40 на проспекті Науки, 66 сталося потрійне ДТП за участю службового автомобіля Toyota Prius. Внаслідок ДТП постраждали двоє патрульних. Попередній діагноз, з яким госпіталізували поліцейських, – цe забої. У одного з правоохоронців – рвана рана підборіддя.