Мешканці Солоницівки побоюються автотранспорту

Фото: Патрульна поліція Харківської області

Мешканці Солоницівки, які потрапили в нештатну ситуацію, коли автобус через стан водія втратив керування на Полтавському шляху, стверджують, що бачили винуватця ДТП знову за кермом рейсового автобуса.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення в групі “Солоницівка Live” у Facebook.

“Водій знову на маршруті! Всіх, хто хоче спробувати гострих відчуттів, запрошую покататися на автобусі 1168, під номером АХ0344АА. Ви зможете відчути себе справжнім камікадзе”, – пише Дмитро Грінвальд.

За його словами, водія впізнали пасажири того нещасливого рейсу.

Автор поста заявляє, що звернувся із заявами до всіх інстанцій, аж до Товариства захисту прав споживачів. А мешканці Солоницівки тепер побоюються користуватися громадським автотранспортом, оскільки, хоча номер автобусу відомий, але люди вважають, що того водія можуть перевести на інший маршрут.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері 17 лютого молодший інспектор фізичної охорони батальйону №1 Управління поліції охорони у Харківській області Сергій Каріков врятував пасажирів рейсового автобуса «Харків – Солоницівка», що потрапив у ДТП на Полтавському шляху. Сержант зумів зупинити автобус, що втратив керування, заспокоїв пасажирів та надавав допомогу непритомному водієві до приїзду швидкої. Врятовані написали до Головного управління Нацполіціі області листа із подякою за порятунок життя 19 людей.