Суд покарав харків’янина за вбивство матері та жорстоке побиття співмешканки

Фото: sputnik-abkhazia.info

Фрунзенський районний суд м. Харкова визнав винним 30-річного місцевого мешканця в убивстві матері та в жорстокому побитті своєї співмешканки, що призвело до переривання вагітності у жінки (п. 13, ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області. За скоєні злочини обвинувачений отримав покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Руслан Скуратович, чоловік вже був раніше засуджений за умисне вбивство. Після повернення із місць позбавлення волі, він вів аморальний спосіб життя – ніде не працював, пиячив, поводив себе агресивно.

У березні 2015 року чоловік жорстоко познущався над співмешканкою, вагітною на 28 тижні. Він бив її руками і ногами по животу, обличчю та спині. У результаті 30-річна жінка втратила дитину.

Лікарі повідомили про надзвичайну подію правоохоронців. Проте співмешканка пожаліла нелюда та відмовилася писати заяву і надавати будь- які покази.

Через кілька місяців – у грудні того ж року, п’яний чоловік посварився з матір’ю, схопив молоток та кілька разів вдарив ним 59-річну жінку по голові. Від отриманих травм вона померла. Свідком вбивства стала співмешканка чоловіка. Убивця наказав їй тікати і пригрозив убити, якщо вона залишиться.

Коли жінка пішла з квартири, вбивця зателефонував до поліції і повідомив, що співмешканка вбила його матір. Однак у ході слідства ця версія не підтвердилася, і слідчі з’ясували справжні обставини трагедії.

Вирок суду не є чинним, оскільки триває час на його апеляційне оскарження. Наразі зловмисник перебуває під вартою.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові суд виніс вирок хулігану за побиття поліцейського