Волонтери просять допомогти зібрати кошти на лікування пораненого на Донбасі харків’янина (фото)

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

Волонтери організації “Сестра милосердя АТО” просять допомогти зібрати гроші на лікування пораненому на Донбасі бійцю Золотарьову Кирилу, якого прооперували в інституті Сітенко. На післяопераційне відновлення потрібні ліки та медпрепарати вартістю 24 тис. 540 гривень.

Про це йдеться в публікації на сторінці групи в Facebook.

Внаслідок вогнепального поранення у Кирила травмовані області правого ліктьового суглоба і правого тазостегнового суглоба.

“В інституті Сітенко провели операцію для нашого захисника, Кирило, який отримав дуже складне поранення в зоні АТО.(ООС) – операція фістулнекрєктомія, дренування”. – повідомили волонтери.

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

Після операційних втручань у Кирила залишилася посттравматическая нейропатія ліктьового і променевого нервів справа. Також порушена функція ходьби. Виникло запалення м’яких тканин післяопераційну рубця в області крила правої клубової кістки, свищеподібна форма.

Гроші на лікування бійця можно перерахувати на картки волонтерів, з приміткою – для Кирила.

ПриватБанк: картка 5221 1911 0028 1707 (гривня)
Укрсіббанк: картка 5351 2801 0085 1767 до 06/19 (гривня).

Рахунки для інших варіантів перерахування коштів вказані на сторінці групи.

З меддокументів, що додали волонтери до прохання допомогти Кирилу Золотарьову, стало відомо, що хлопцю 35 років. Він мешканець Харкова. Воювати за Украіну пішов ще взимку 2016 року. Після поранення проходив лікування у Дніпрі. 1 лютого 2019 року Кирила перевезли на лікування у Харків.

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

 

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

 

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook