У Харкові завтра два тролейбуси не курсуватимуть, один – змінить маршрут

Завтра, 16 листопада, з 10:00 до 15:00 буде припинений рух тролейбусів на ділянці від розворотного кола «Вулиця Героїв Праці» до вулиці Валентинівської, та на вулиці Валентинівській, на ділянці від вулиці Барабашова до вулиці Гвардійців-Широнінців.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міській раді із посиланням на Департамент інфраструктцри.

«Це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі», – йдеться у повідомленні.

У цей час тролейбус № 34 не курсуватиме.

А на Новій Баварії завтра зранку не курсуватиме тролейбус № 11, хоча причина цього інша: на проспекті Ново-Баварському, на ділянці від розворотного кола «Проспект Дзюби» до вулиці Китаєнка з 09:00 до 11:00 припиняється рух тролейбусів у зв’язку із видаленням аварійного дерева.

Тролейбус № 27 у цей час курсуватиме наступним чином: розворотне коло «Пр. Дзюби» – пр. Ново-Баварський – вул. Китаєнка – пр. Любові Малої – вул. Планова – вул. Семінарська – вул. Велика Гончарівська – бул. Гончарівський – вул. Маліновського – вул. Благовіщенська – пл. Благовіщенська – узвіз Соборний – вул. Університетська – пров. Спартаківський – майдан Конституції (у зворотному напрямку: майдан Конституції – пл. Павлівська – пл. Сергіївська) – пл. Благовіщенська – вул. Коцарська – вул. Маліновського – бул. Гончарівський – вул. Велика Гончарівська – вул. Семінарська – пр. Любові Малої – вул. Китаєнка – пр. Ново-Баварський – розворотне коло «Пр. Дзюби».