До “Картки харків’янина” приєдналися салони оптики та кав’ярні

Фото: city.kharkov.ua

У новому році до системи лояльності проекту «Картка харків’янина» («X-card») приєдналися салони «Будинок оптики» та кав’ярня «Єнот Coffee».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Так, у мережі салонів оптики по «Картці харків’янина» надає 50% знижку на діагностику зору та 10% – на медичні оправи, неакційні сонцезахисні окуляри та проходження курсу апаратного лікування зору.

Також дисконт почала надавати кав’ярня “Єнот Coffee”, а раніше – аптека “9-1-1”, “КнигоЛенд”, “Рост”, “Восторг”, “Клас” та ін. Ознайомитися з пропозиціями всіх партнерів можна на офіційному сайті проекту .

За словами директора КУ «Офіс реформ Харкова» Дмитра Давидьянца, у програмі лояльності проекту «Картка харків’янина» вже беруть участь 111 компаній, установ та фірм. Більшість із них підключилися до проекту у грудні 2021 року.

«Ми запускаємо спільні рекламні кампанії, починаючи від публікацій у соціальних мережах і закінчуючи створенням маршруту вихідного дня, на якому було б відзначено партнерів. Він показуватиме, що тут людина може зайти до кав’ярні, а там покататися на роликах чи ковзанах. Також випускаємо інформаційні буклети, які мають видаватися під час отримання картки», – зазначив Дмитро Давидьянц.

Також він нагадав, що у місті працює «гаряча лінія», куди можна звернутися з питань, пов’язаних із «Карткою харків’янина». Задати питання та уточнити необхідну інформацію можна за телефоном: 725-15-35.

За інформацією мерії, на 5 січня «Картку харків’янина» отримали понад 320 тисяч людей.

Оформити «Картку харків’янина» можна офлайн у будь-якому з ЦПАУ або онлайн на Порталі електронних сервісів або скориставшись мобільним додатком «Мій Харків».

Як повідомляв Харків Times, у проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній.

Міська рада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

За «Карткою харків’янина» можна безкоштовно відвідати Харківський зоопарк і безконтактно оплатити проїзд у міському громадському транспорті, в т.ч. пільговий. Всього до проекту приєдналося понад 150 підприємств, серед яких — супермаркетиаптеки, заправки, заклади громадського харчування тощо.

До “Картки харків’янина” приєдналися нові партнери, серед них – фастфуд, мережа АЗС, будівельна компанія.

14 вересня перші картки харків’янина отримали працівники Харківського метрополітену і «Харківських теплових мереж».

17 вересня — перші співробітники Харківської міської ради.

22 вересня «Карти харків’янина» почали видавати співробітникам комунальних закладів охорони здоров’я. Першим пощастило медикам 13-й міської лікарні.

У жовтні «Картку харків’янина» почали видавати у школах міста учням та їхнім батькам.

На початку листопада стало відомо, що «Картку харків’янина» зможуть отримати всі охочі, які офіційно працевлаштовані у Харкові.

З 2 грудня «Картку харків’янина» («X-card») можна не лише оформити, а й отримати у міських центрах надання адміністративних послуг.