До «Карти харків’янина» приєдналася мережа аптек

Ілюстративне фото: Погляд

Один з партнерів проекту «Картка харків’янина» ( «X-card»), мережа аптек «9-1-1», закінчив процес інтеграції та надав власникам карти систему знижок.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради з посиланням на куратора проекту, директора КУ «Офіс реформ» Павла Столбового.

«Етап юридичної інтеграції з нашими партнерами ми вже закінчили, перейшли до технічного. Першим партнером, який повністю до нас підключився, стала мережа аптек «9-1-1». Уже зараз харків’яни можуть вільно прийти в будь-яку аптеку мережі та, надавши на касі «Картку харків’янина», отримати соціальну ціну або дисконт на певні товари. Поступово будуть підключатися й інші партнери», — розповів Павло Столбовий.

Скористатися «Картою харків’янина» її власники можуть у 225 аптеках міста. Згідно з угодою вони отримають знижку у 5% на товари першої необхідності (переважно, на препарати для лікування простудних захворювань).

Також Павло Столбовий повідомив, що на сьогодні власниками «Картки харків’янина» стали близько 20 тис. харків’ян. У місті триває процес видачі карт працівникам комунальних підприємств, установ та структурних підрозділів Харківської міської ради. Також сьогодні стартує видача учнівських карт (заплановано видати близько 120 тис. штук).

Як повідомляв Харків Times, у проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній.

Міська рада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

З 15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

У Харкові почала працювати «гаряча лінія» з питань Карти харків’янина.

На початку серпня в місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина». Станом на початок серпня анкети на отримання картки заповнили 200 тисяч городян.

14 вересня перші картки харків’янина отримали працівники Харківського метрополітену і «Харківських теплових мереж».

17 вересня — перші співробітники Харківської міської ради.

22 вересня «Карти харків’янина» почали видавати співробітникам комунальних закладів охорони здоров’я. Першим пощастило медикам 13-й міської лікарні.