Карти харків’янина вирушили до перших власників

Фото: x-card.city.kharkov.ua

У вівторок, 14 вересня, працівники Харківського метрополітену і «Харківських теплових мереж» отримали перші картки харків’янина.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Карта харків’янина – соціальний проект для жителів міста, ініційований Ігорем Тереховим в цьому році.

«Вже подано понад 300 000 анкет-заявок для отримання Карти харків’янина. Це означає, що проект знаходить відгук у жителів міста. Навіть ті, хто поки не записався на отримання, подивляться, як Картами користуються їхні друзі та колеги, і в будь-якому випадку захочуть їх отримати», – повідомив Павло Столбовий, куратор проекту «Карта харків’янина» і керівник «Офісу реформ Харкова».

Іменна Карта дозволить отримувати послуги в муніципальних і приватних компаніях міста за спеціальними умовами і зі знижками – зараз йде технічна інтеграція з партнерами Карти і знижки незабаром стануть доступні.

Картою також можна буде користуватися для оплати проїзду в громадському транспорті, а школярам вона буде служити шкільним пропуском.

Про приєднання до Картки вже заявив Харківський зоопарк – власники Карт зможуть приходити в нього безкоштовно.

Також про участь в проекті заявило вже близько сотні компаній: мереж аптек, продуктових магазинів, заправок, клінік, розважальних центрів та інших категорій. Їх список буде весь час розширюватися.

Після сьогоднішньої прем’єри щотижня все нові категорії жителів міста будуть отримувати свої Карти. Для отримання Карти необхідно бути зареєстрованим жителем Харкова. Виняток зроблено для працівників комунальних підприємств, які можуть бути жителями інших населених пунктів.

Оформлення анкет для отримання Карти харків’янина триває. Це можна зробити в електронному вигляді або отримавши паперову анкету в Центрі надання адміністративних послуг (докладні інструкції – на офіційному сайті Карти харків’янина).

Як повідомляв Харків Times, у проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній.

Міськрада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

Анкети на отримання «Картки харків’янина» можна заповнити в центрах адмінпослуг.

У Харкові почала працювати “гаряча лінія” з питань Карти харків’янина.

На початку серпня в місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина». Станом на початок серпня анкети на отримання картки заповнили 200 тисяч городян.