Анкети на отримання «Картки харків’янина» можна заповнити в центрах адмінпослуг

Фото: city.kharkov.ua

З 4 серпня заповнити паперову анкету на отримання “Карти харків’янина» можна в центрах надання адміністративних послуг м. Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

За словами керівника КУ «Офіс реформ Харкова», куратора проекту Павла Столбового, харків’яни зможуть взяти необхідні бланки в ЦНАП свого району.

Можна взяти відразу кілька анкет для своєї родини і близьких, аби заповнити їх вдома. Однак при здачі заяви необхідно буде пред’явити документ, що засвідчує особистість.

Павло Столбовий також повідомив, що процес заповнення анкет школярами, співробітниками комунальних установ і підприємств, а також структурних підрозділів міської ради підходить до завершення. Так, анкети вже заповнили понад 200 тис. осіб. За його словами, ті харків’яни, які зараз перебувають у відпустці за межами Харкова, можуть скористатися електронною анкетою або заповнити паперовий варіант вже після повернення в місто.

Також він повідомив, що в місті стартував конкурс на кращий слоган проєкту «Карта харків’янина». Для того, щоб взяти в ньому участь, необхідно заповнити гугл-форму на офіційному сайті проєкту. Роботи прийматимуться до 23 серпня.

Як повідомляв Харків Times, очікується, що перші картки видаватимуть на початку осені. Міськрада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

У Харкові почала працювати “гаряча лінія” з питань Карти харків’янина.