Мешканці Харкова вже можуть оформити Картку харків’янина через Інтернет

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові завершено конкурс на зовнішній вигляд так званої Карти харків’янина або X-card. За підсумками голосування на сайті «Портал харків’янина» були обрані три переможці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Називатиметься ця карта «X-card». На карті для харків’ян пільгових категорій буде зображений підвісний міст через річку Лопань, для співробітників комунальних служб – фонтан «Дзеркальний струмінь», інші мешканці міста отримають карти із зображенням Держпрому, а для дизайну учнівських і студентських карт взяли за основу сучасні картини. Макети карт для городян пільгових категорій та співробітників комунальних служб розробила Ірина Вороніна, учнівські карти – Микола Гриценко, а загальну карту для мешканців міста – Анастасія Сологуб.

Як повідомили Харків Times у міськраді, прийом анкет, необхідних для отримання карти, вже розпочався. Від 15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету. Для того, щоб оформити отримання X-card через Інтернет, необхідно підтвердити свою особистість, використовуючи електронний підпис або користуючись сервісами BankID від Нацбанку України.

Як повідомляв Харків Times, очікується, що перші картки видаватимуть на початку осені. Міськрада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.