«Картку харків’янина» зможуть отримати не лише мешканці міста

Фото: city.kharkov.ua

«Картку харків’янина» зможуть отримати всі охочі, які офіційно працевлаштовані у Харкові.

Понад 600 тисяч харків’ян заповнили анкету на отримання пільгової картки. Видано приблизно п’яту частину від цієї кількості.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради з посиланням на директора Департаменту цифрової трансформації Галину Литвинець.

«Було багато звернень із проханням поширити цей проєкт не лише на осіб, місце проживання яких зареєстроване у Харкові, а й на всіх офіційно працевлаштованих у місті. Тому виконавчий комітет міської ради схвалив цю пропозицію. Також це стосується і студентів, які навчаються у вишах Харкова, але зареєстровані в інших містах», – розповіла Галина Литвинець.

За словами керівника КУ «Офіс реформ Харкова», куратора проекту Павла Столбового, охочим отримати картку необхідно звернутися до своїх роботодавців, а тим, у свою чергу, – до КУ «Офіс реформ Харкова».

Він нагадав, що з карткою її власники можуть безкоштовно відвідати зоопарк, безконтактно оплатити проїзд у міському транспорті та отримати дисконт у мережі партнерів проекту.

Понад 600 тис. харків’ян виявили бажання отримати «Картку харків’янина» та заповнили відповідні анкети.

Проте виготовлено на сьогоднішній день, за словами Галини Литвинець, лише 259 тис. карток, а видано — близько половини з цієї кількості.

Як повідомляв Харків Times, у проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній.

Міська рада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

З 15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

У Харкові почала працювати «гаряча лінія» з питань Карти харків’янина.

На початку серпня в місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина». Станом на початок серпня анкети на отримання картки заповнили 200 тисяч городян.

14 вересня перші картки харків’янина отримали працівники Харківського метрополітену і «Харківських теплових мереж».

17 вересня — перші співробітники Харківської міської ради.

22 вересня «Карти харків’янина» почали видавати співробітникам комунальних закладів охорони здоров’я. Першим пощастило медикам 13-й міської лікарні.

За «Карткою харків’янина» можна безкоштовно відвідати Харківський зоопарк і безконтактно оплатити проїзд у міському громадському транспорті, в т.ч. пільговий. Всього до проекту приєдналося понад 150 підприємств, серед яких — супермаркети, аптеки, заправки, заклади громадського харчування тощо.

У жовтні «Картку харків’янина» почали видавати у школах міста учням та їхнім батькам.