У Богодухові зіткнулися Mercedes і Peugeot – постраждали троє людей (доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

6 січня на трасі Харків-Охтирка у м. Богодухів Харківської області сталася ДТП, у якій травмувалися троє людей. Одну з постраждалих зі понівіченого авто дістали рятувальники.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Учасниками аварії стали автомобілі Mersedes та Peugeot. Повідомлення про це ДТП на номер служби порятунку “101” надійшло о 15.35.

“Постраждалу пасажирку автомобіля Merсеdes, жінку 1968 року народження рятувальники дістали з авто і транспортували в карету швидкої допомоги”, – повідомили в ДСНС.

У прес-службі Нацполіції області відтворили схему ДТП. 34-річний водій автомобіля Peugeot їхав у напрямку міста Суми. Виконуючи маневр обгону, кермувальник допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz, який рухався у зустрічному напрямку.

Окрім 53-річної пасажирки Mercedes-Benz в аварії пострадали двоє пасажирів авто “Peugeot” 22 та 26 років. Їх було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомог. Стан здоров’я постраждалих медики оцінюють як задовільний.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Санкція статті передбачає до 3 обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, 4 січня, приблизно о 22:00 на трасі Київ – Харків, поблизу селища Коротич зіткнулися автомобіль швидкої допомоги та Skoda Octavia. Внаслідок зіткнення загинув водій легковика, та постраждала медсестра.

Фото: kh.dsns.gov.ua