Справа про загибель немовляти: мати стверджує, що дитина народилася мертвою (доповнено)

Мати немовляти, тіло якого в пакеті було виявлено увечері 6 січня біля під’їзду будинку по вулиці Єсеніна в Харкові, стверджує, що дитина народилася мертвою.

Про це Харків Times повідомив спікер Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

За його словами, жінка – громадянка однієї з країн Близького Сходу – живе у Харкові разом із братом на орендованій квартирі.

“Вагітність приховувала. Народила вдома. Як стверджує породілля, дитина народилася вже мертвою”, – розповів Дмитро Чубенко.

Він додав, що слідство чекає на результати експертизи, яка визначить причину смерті малюка.

Ствердження, що дитина народилася мертвою, – це єдине, що вдалося зрозуміти слідчим, бо іноземка не говорить ані українською, ані російською.

“Попередньо крім цього поки що нічого не зрозуміло. Людина не розуміє нашої мови. Через перекладача буде нормальний допит.”, – розповів Чубенко.

Під час допиту за участю перекладача жінка підтвердила, що дитина народилася мертвою.

“Дівчина допитана, каже що дитина народилася мертвою. Так само підтверджує, що саме вона її викинула”, – повідомив Дмитро Чубенко. Пізніше він повідомив, що за попередніми даними, студентка викинула пакет зі своєю дитиною з 5-го поверху будинку, де вона проживала.

Породіллю, яку після виявлення тіла немовляти госпіталізували, вже відпустили з лікарні додому.

Як повідомляв Харків Times, поліція проводить розслідування за фактом загибелі новонародженого, тіло якого було виявлено ввечері 6 січня біля під’їзду будинку по вулиці Єсеніна. Народила дитину 22-річна іноземна студентка. Вона проживає у багатоквартирному будинку, біля якого виявлено тіло дитини.