Зі школи в Харкові евакуювали 683 особи

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція перевірила повідомлення, що надійшло сьогодні, 9 грудня, про закладення вибухівки на території школи в провулку Писемського, що в Московському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

У поліцію про мінування навчального закладу повідомили о 9.18. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Харківського райуправління поліції №2.

“Поліцейські обстежили 2500 кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали 683 особи. Жодних вибухових пристроїв та речовин не виявлено.”, – розповіли в поліції.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень ХРУП №2.

У соцмережах писали, що анонім повідомив про замінування школи №98 у провулку Писемського, 5.

Як повідомляв Харків Times, 6 грудня поліція розпочала пошук вибухівки у всіх школах Харкова. Анонім повідомив про замінування шести навчальних закладів міста, але вибухотехніки перевіряють усі.

Повідомлення про мінування шести шкіл Харкова, що надійшло 6 грудня, виявилося фейковим.

Вибухотехніки перевірили 216 навчальних закладів Харкова через інформацію про мінування, що надійшла 6 грудня. Вибухових предметів чи речовин фахівці не виявили.

7 грудня від оператора лінії “012” до поліції Харкова повідомили про закладання вибухівки у школах, вузах та торгових центрах міста. Це повідомлення також виявилося фейковим.