Поліція розслідує крадіжку грошей та техніки під час пожежі на вулиці Культури

Фото: Головне управління ДСНС України у Харківській області

Поліція проводить розслідування за фактом крадіжки під час пожежі у шестиповерховому житловому будинку на вулиці Культури, 10 у центрі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

20-річний мешканець однієї з квартир будинку на вулиці Культури, 10 повідомив, що з його житла зникли гроші та комп’ютерна техніка.

Заява про злочин надійшла 16 листопада до чергової частини Харківського районного управління поліції №3. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція статті передбачає від трьох до шести років ув’язнення.

“На даний час проводиться досудове розслідування. Встановлюються всі обставини і свідки події”, – розповіли в поліції.

У соцмережах повідомляли, що на зникнення грошей у розмірі $10 тисяч та ноутбуків поскаржилися іноземні студенти, які винаймали квартиру в цьому будинку. Вкрадені гроші призначалися на оплату навчання.

Як повідомляв Харків Times, вночі виникла пожежа у житловому шеститиповерховому житловому будинку на вулиці Культури, 10 біля Сумського ринку у центрі Харкова. Коли приїхали рятувальники, вогонь поширився на квартири верхнього поверху будівлі. Площа пожежі складала близько 500 кв.м.

О 08:01 пожежу було ліквідовано.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі.

Міська влада пообіцяла виділити з бюджету кошти на ремонт будинку-погорельця.